बॉम्बे Bombay Lyrics in Hindi

Bombay Lyrics in Hindi. बॉम्बे. It stars Priyanka Sharma. Singer of Bombay is Sumit Goswami. Lyrics are written by Sumit Goswami Music is given by Shine

Song Name : Bombay
Type: Single Song
Star Cast : Priyanka Sharma
Singer : Sumit Goswami
Music Director : Shine
Lyrics by : Sumit Goswami
Music Label : T-Series Haryanvi

Bombay Lyrics in Hindi :

सुमित गोस्वामी!

हो यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है
रे तू बॉम्बे की रेहन आली
यो हरयाणे का छोरा है

क्यूँ मीठे मीठे बोल बोलके
दिल ने तू तडपावे से
रे सारी दुनिया फैन से जिस की
फैन तेरा क्यूँ होरया हैं

हो यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है
रे यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है

हो शहर होवेगा सीज़ तेरा
जब यार काफिला आवेगा
हो यारी आले गीता ते
छोरा सब के दिल पे छावेगा

अरे यार ते तारा वर्गे ऐ
शाइन करे जब लिकडे से
रे बच्चा बच्चा शहर तेरे का
सुम्मी सुम्मी गावेगा

हां प्रेम नहीं यो तोरा ऐ!

हो यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है
रे तू बॉम्बे की रेहन आली
यो हरयाणे का छोरा है

हो यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है
रे यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है

दिल्ली ते लेके बॉम्बे तक
तेरे यार की चौधर चाले से
जित काम ना बणदा रक्मा ते
यारा का आर्डर चाले से

रे काम यार का सॉलिड से
मैं सुक्के रुक्के देंदा ना
यारा का घर दिल यारा का
परियां के दिल वि हाले से

यो गामा आला छोरा से

हो यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है
रे तू बॉम्बे की रेहन आली
यो हरयाणे का छोरा है

हो यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है
रे यार तेरे के नाम का रुक्का
शहर तेरे में होरया है

शाइन!

Bombay Lyrics in English :

Sumit Goswami!

Ho yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai
Re tu bombay ki rehan aali
Yo haryane ka chhora hai

Kyu meethe meethe bol bolke
Dil ne tu tadpaave se
Re saari duniya fan se jis ki
Fan tera kyun horya hain

Ho yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai
Re yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai

Ho shehar howega seaz tera
Jab yaar kafila aavega
Ho yaari aale geeta te
Chhora sab ke dil pe chhavega

Arre yaar te taara warge ae
Shine kare jab likde se
Re bacha bacha shahar tere ka
Summi summi gavega

Haan prem nahi yo tora ae!

Ho yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai
Re tu bombay ki rehan aali
Yo haryane ka chhora hai

Ho yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai
Re yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai

Dilli te leke bombay tak
Tere yaar ki chaudhar chale se
Jit kaam naa banda rakma te
Yaara ka order chaale se

Rey kaam yaar ka solid se
Main sukke rukke denda naa
Yaara ka ghar dil yaara ka
Pariyaan ke dil vi haale se

Yo gaama aala chora se

Ho yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai
Re tu bombay ki rehan aali
Yo haryane ka chhora hai

Ho yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai
Re yaar tere ke naam ka rukka
Shehar tere mein horya hai

Shine!